HTZ oprema

 

 

 

 

 

 

Poštovani,

U konkurentskim uslovima poslovanja moderne ekonomije, preduzece „ Prima „ d.o.o.,
osnivana je 1992 godine u Subotici , nudi Vam ono što je danas svakom menadžeru najvrednije
– prijateljsku podršku , saradnju , efikasnost i poverenje.

Cinjenica je da ekonomija 21. veka i pred Vašu kompaniju postavlja niz nezaobilaznih zahteva kao što su solventnost i profitabilnost , kao i visoku produktivnost i sve to uz NAJVECU MOGUCU BEZBEDNOST svih ucesnika u procesu proizvodnje.

Naravno, na pitanje : koje su Vaše realne potrebe kada je rec o zaštiti na radu, do odgovora cete doci brzo i potpuno besplatno. „ PRIMA „ d.o.o. Vam naplacuje smo vrednost isporucene robe, dok su konsalting, studije i analize Vaših potreba besplatni i deo su naše dugorocne saradnje.


Uz pažljivo pracenje kretanja na tržištu , sposobni smo da odgovorimo i na najkompleksnije zahteve u oblasti zaštite na radu i da isporucimo brzo najrazlicitije grupe artikala , bilo da je rec o sredstvima za zaštitu glave, ociju, disajnih organa , organa sluha , ili o sredstvima za zaštitu ruku, nogu ili tela.

Bez obzira da li isporucujemo malu kolicinu sredstava ili da je rec o znacajnim porudžbinama kombinovanih sredstava – kvalitet naše pošiljke i brzina isporuke ostaju isti – na najvišem evropskom nivou jer svaka isporuka (nezavisno od kolicine), predstavljaju naš imperativ, naš „moto“ i našu prvu motivaciju.

"Prima" d.o.o.
24000 -Subotica, Serbia (SRB)
Sonje Marinković 36
Telefon: +381-24-41-00-110
Fax: +381-24-41-000-20
office@primasubotica.com
www.primasubotica.com